Audio Driver


audio.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Audio Driver
Microsoft UAA
Microsoft uaa bus driver for high definition audio
http://drivers.softpedia.com/get/SOUND-CARD/OTHER-SOUNDCARDS/Microsoft-UAA-Bus-Driver-for-High-Definition-Audio.shtml

Brothersoft.com
Free realtek ac97 audio driver download, realtek ac97 audio driver 4.04 download
http://www.brothersoft.com/realtek-ac97-audio-driver-65159.html

Driver VIA AC97 Vinyl Audio
Driver via ac97 vinyl audio (series) gratis downloaden
http://dutch.toggle.com/lv/group/view/kl39635/Driver_VIA_AC97_Vinyl_Audio_Series_.htm

High Definition Audio Driver 2.08
Downloads: 275735, size: 28.00 mb, category: mp3 audio video. hardware features * high-performance dacs with 106db dynamic range (a-weight), adcs with 101db dynamic range (a-weight) * meets performance requirements for microsoft wlp 3.0 premium desktop and mobile pcs
http://www.download3k.com/MP3-Audio-Video/Encoders-Decoders/Download-REALTEK-High-Definition-Audio-Driver.html

Realtek
This site maintains listings of sound card drivers available on the web, organized by company. includes links to useful resources. includes sound drivers,audio drivers,soundcard,driver,drivers,drvers,drivrs,files,inf,file,multimedia,sound blaster,speakers,audio card,audio adapter,soundcard help,audio troubleshooting,driver archive, hardware drivers,software drivers,windows drivers,device drivers,download,creative labs,ess,media vision,aztech,yamaha,opti,avance logic,diamond multimedia,zoltrix,cmedia,crystal,sound pro,ensoniq,soundblaster, etc.
http://www.soundcard-drivers.com/

Realtek AC97 Audio Driver
Realtek ac97 audio driver package 4.06 download
http://www.softwarepatch.com/utilities/ac97.html

Realtek AC97 Audio Driver 4.06
Realtek ac97 audio driver. veel gezochte driver voor uw geluidskaart. ac'97 zowel windows xp als vista driver.
http://www.megadownloads.nl/download/36/Realtek%20AC97%20Audio%20Driver.html

Realtek HD Audio 1.81
Realtek heeft nieuwe hd audio-stuurprogramma's uitgebracht. de drivers zijn hierdoor aangekomen bij versie 1.81 en kunnen vanaf deze pagina voor windows gedownload worden. nieuw in versie 1.81 van hd audio is de ondersteuning van 2.
http://tweakers.net/meuktracker/16526/realtek-hd-audio-181.html

Gerelateerd
 • 'Fusie enige optie voor Haarlemmerliede & Spaarnwoude' [au..
  HALFWEG Het einde lijkt in zicht voor de kleinste gemeente van Noord-Holland, Haarlemmerliede & Spaarnwoude. Opnieuw is er een onderzoeksrapport verschenen waarin wordt geconcludeerd dat een fusie echt niet langer kan worden uitgesteld.
 • HTC One M9 besteedt extra aandacht aan audio
  We besteden normaal gesproken niet veel aandacht aan nieuwe telefoons, maar voor de HTC One M9 die op het World Mobile Congress werd aangekondigd maken we toch even een uitzondering. Onlangs werd namelijk ook een bijbehorende Bluetooth-speaker die HTC maakte met Harman aangekondigd, en ook de telefoon zelf legt veel nadruk op de kwaliteit van de audio.
 • [AUDIO] Extince staat open voor verzoening met Brainpower
  Kom jij uit de tijd van cd's, discmans en muziekzenders zoals TMF, The Box en MTV? Dan ken je rapper Extince zeker van hits zoals Spraakwater, Viervoeters, Zoete Inval en Kaal of Kammen. Vrijdag 13 maart maakte hij zijn comeback met het nieuwe album. Vanmorgen schoof hij bij FunX aan in de ochtendshow van Fernando Halman om erover te vertellen.
 • Pluto Audio 12 A 'The Black' met Sonore AC aandrijving
  Sommige mensen gaan naar een audio show om nieuwe producten te zien en te horen. Om heel eerlijk te zijn; zelf ga ik voornamelijk voor de klankmatig beste demo’s met de mooiste, interessantste muziek. En wanneer ik dan terug kijk over de afgelopen jaren dan worden die demo’s steeds opnieuw gegeven door een handjevol mensen. Lange tijd behoorde tot dat uitgelezen groepje een man met een cowboy hoed, luisterend naar de naam Nico. Tijdens de eerste demo die ik van hem bijwoonde - en tijdens alle latere sessies die volgden - gebruikte hij een draaitafel waarvan ik dacht; die zou ik wel eens in mijn luisterruimte willen horen. Nu, vele jaren later, heeft het instapmodel van dat illustere Nederlandse merk Pluto Audio op mijn audio rack een tijdelijk plekje gevonden. Een draaitafel die in Nederland sinds kort standaard wordt geleverd met een bijzondere motor die ontworpen is door het eveneens Nederlandse Sonore AC.  
 • Telstar legt Mo Ajnane voor twee jaar vast [audio] - RTV N..
  VELSEN-ZUID Telstar en FC Chabab-speler Mo Ajnane hebben overeenstemming bereikt over een contract voor twee seizoenen. In zijn verbintenis is een optie bedongen voor nog één seizoen. De linkspoot is de eerste versterking van de Witte Leeuwen voor 2015/2016.

 • Privacybeleid